Fiscaal jurist nabij Rotterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Vrijblijvende afspraak maken Neem contact op: 078 – 631 00 64

Home » Fiscaal jurist Rotterdam

R

Bereik maximaal belastingvoordeel

R

Ruime ervaring en kennis op fiscaal gebied

R

Antwoord op al uw fiscale vragen

Kampt u met een fiscaal geding en wenst u daarom een jurist uit de regio Rotterdam en Dordrecht in te schakelen? Zoekt u iemand die alles weet op zowel fiscaal- als juridisch gebied? De dienstverlening van Vrolijk & Partners is dan precies wat u zoekt. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Op onze vestiging in Dordrecht horen we graag meer over uw situatie en uw wensen, zodat we u dienstverlening op maat kunnen bieden.

 

Ontdek onze mogelijkheden voor het inschakelen van een fiscaal jurist in regio Rotterdam en Dordrecht

Het is belangrijk dat u een jurist kiest die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het fiscaal recht. Daarom kiest u voor een fiscaal jurist van Vrolijk & Partners, een belasting- en administratiekantoor in Dordrecht, in de omgeving van Rotterdam. Binnen ons fiscaal kantoor wordt gewerkt met de modernste technieken. Onze juristen zijn in te schakelen voor een uiteenlopende dienstverlening. Zo bemiddelen we bij juridische geschillen en kunnen we gerechtelijke procedures aanspannen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het indienen van bezwaar- en beroepsschriften. Ook bieden we hulp bij de bedrijfsvoering op bedrijfseconomische grondslagen. Denk hierbij aan hulp bij het incasseren van vorderingen. Bovendien kunnen we voor u een incassobureau of deurwaarder inschakelen. Waar kan onze fiscaal jurist in Dordrecht, nabij Rotterdam, u bij ondersteunen?

 

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Al sinds 1984 is ons bedrijf in Dordrecht, regio Rotterdam, als jurist actief op fiscaal gebied. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan en weten we precies hoe te handelen bij problemen in het midden- en kleinbedrijf. Ook hanteren we lage prijzen, waardoor u tegen een aantrekkelijk bedrag gebruik kunt maken van onze diensten. Bouwt u ook op onze rijke kennis en ervaring? Neem contact met ons op door te bellen naar 078 – 631 00 64 en plan een afspraak in. Tijdens de kennismaking horen we graag alles over uw wensen voor onze fiscaal jurist in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Op basis hiervan ontvangt u dienstverlening op maat van ons administratiekantoor. Heeft u een andere vraag op het gebied van belasting of administratie? Ook dan helpen wij u graag.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid