Fiscaal juridisch advies Nieuwegein

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Vrijblijvende afspraak maken Neem contact op: 078 – 631 00 64

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

R

Bereik maximaal belastingvoordeel

R

Ruime ervaring en kennis op fiscaal gebied

R

Antwoord op al uw fiscale vragen

Is er binnen uw bedrijf nood aan fiscaal juridisch advies? Bijvoorbeeld omdat u in een lastige situatie terecht bent gekomen? Vrolijk & Partners helpt u hier graag bij. Als ondernemer kan het altijd gebeuren dat u te maken krijgt met een juridisch geschil. Misschien heeft u te maken met een klant die niet wilt betalen of bent u het niet eens met de samenwerking met een ander bedrijf. In deze situaties staan wij u bij.

Houd uw zaken goed op orde dankzij ons fiscaal juridisch advies

U ontvangt bij ons altijd fiscaal juridisch advies dat is gebaseerd op uw situatie. Zo zorgt u immers voor het beste resultaat van de huidige situatie. Ons fiscaal juridisch advies omvat ook het indienen van bezwaar- en beroepsschriften. Ook het voeren van procedures voor de fiscale rechter kan een onderdeel zijn van onze dienstverlening. Waarmee kunnen we u helpen?

Vertel ons meer over uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek

Advies op maat betekent dienstverlening op basis van uw wensen. Wij nodigen u daarom graag uit op een van onze kantoren. U kunt bij ons terecht in Dordrecht en Nieuwegein. Tijdens deze afspraak horen we graag meer over uw wensen en vertellen u vervolgens meer over de mogelijkheden die we te bieden hebben. U maakt een afspraak door te bellen naar 078 – 631 00 64.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid